ANKARA / YENİMAHALLE - Prof.Dr.Mehmet Sağlam Ortaokulu

Video -1

Video - 2

Mrt

TÜM SINIFLARIN TÜM DERSLER SENARYO VE İÇERİK BİLGİSİ DOSYASINI  İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Mrt

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı koordinasyonunda Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen, Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden olan ve geçtiğimiz günlerde başarıyla ilk uçuşunu yapan KAAN ülkemizde büyük bir gurura vesile olduğu ile ilgili  "Millî Muharip Uçağımız KAAN" başlığıyla TUSAŞ tarafından hazırlanan videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İzlemek için tıklayınız

Okul Müdürümüz Sayın Hasan ÇETİN'in Mesajı

"Sevgileri, emekleri, merhametleri ve fedakarlıkları ile hayata anlam ve değer katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun..."

Mrt

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri ile okul tanıtımı gezileri kapsamında ASO Teknik Kolejini ziyaret ettik. Ziyarette 8. Sınıflardan sorumlu Müdür Yardımcımız Cemile ARSLAN ve Rehber Öğretmenimiz Belgin ÖZBEK öğrencilerimize refakat ettiler. Verimli geçen gezimizde bizleri en iyi şekilde ağırlayan ASO Teknik Koleji öğretmen ve idarecilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen 7. Sınıflar İngilizce Munazaraları başladı. Heyecan dolu anların yaşandığı etkinliğimizde bugün 7-B,C,F ve G şubeleri karşılaştı. 7-C ve 7-G şubeleri bir üst tura çıkmayı başardı. Bu güzel etkinliğimiz bir kaç gün daha sürecek olup etkinliğimizi organize eden Salih Bey ve İngilizce zümresi öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı 'nın katkılarıyla, ILESAM ile T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlendiği Türkiye'deki bütün Ortaokul ve Lise öğrencilerini kapsayan ESERE SAYGILI, KORSANA KARŞIYIZ 8. ULUSAL SLOGAN LOGO ve AFİŞ YARIŞMASI adlı Telif Haklar ve Korsanla ilgili LOGO Yarışmasında öğrencimiz 2. olmustur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Mrt

TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, ILESAM ile TC. Milli Eğitim Bakanlığı ortaklaşa düzenlendiği Türkiye' deki bütün Ortaokul ve Lise ögrencilerini kapsayan ESERE SAYGILI, KORSANA KARŞIYIZ 8. ULUSAL SLOGAN LOGO ve AFİŞ YARIŞMASI adlı Telif Hakları ve Korsanla ilgili AFİŞ Yarışmasında öğrencimiz 3. olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Şbt

iLESAM tarafından TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Türkiye geneli ortaokul ve lise ögrencileri arasında yapılan “Esere Saygılı, Korsana Karşıyız” 8. Ulusal Slogan ve Afiş Yarışmasında okulumuz öğrencileri farklı dallarda Türkiye ikincilik ve üçüncülük derecesi almışlardır. Öğrencilerimizi ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sayın Gülsema Dönmez’i kutluyoruz
Ortaokul Logo Türkiye 2. liği
Ortaokul Afiş Türkiye 3. lüğü

Şbt

Yenimahalle İlçe Yıldızlar Futsal Turnuvasında Okul Yıldızlar Futsal Takımımız Yenimahalle Şehit Özkan Özendi Ortaokulunu 9 - 3 yenmiştir.

Okul  Futsal Takımı Sorumlusu Beden Eğitimi Öğretmenimizi ve Futsal Yıldız Erkek Takımımızı  tebrik ederiz